Schapenkaas

Schapenkaas

De kaas wordt ambachtelijk gemaakt, en in kleine hoeveelheden gebeurt dit direct op de boerderij. Bij de bereiding van de kaas worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd. Eveneens wordt er geen zout aan de kaas toegevoegd. Omdat onze kaas gemaakt wordt van rauwe melk krijgt de kaas een volle smaak en blijven gezonde stoffen behouden.

Voor de bereiding van de kaas wordt microbieel stremsel gebruikt, waardoor de kaas bijzonder geschikt is voor het vegetarische menu. Voor mensen met een koemelk-eiwit allergie is schapenkaas ook uitermate geschikt.

Verkrijgbaar bij:

Lees alles over deze schapenkaas >>

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s