Hoeksche Waard kwartetspel

Het Hoeksche Waard Magazine heeft een kwartetspel uitgegeven in full colour druk. Bestaat een kwartetspel in de regel uit negen kwartetten, het Hoeksche Waard kwartet bestaat uit veertien kwartetten omdat het eiland veertien dorpen heeft.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit extra dikke kwartetspel kent een verkoopprijs van € 9,95 per doosje.
De foto’s op de kaarten zijn gemaakt door Marja Visscher en dateren uit het jaar 2007. De oplage bedraagt 5000 exemplaren.

Het kwartet is een leuk cadeau of kan door bezoekers van het eiland als souvenir worden gekocht. Dit alles met het doel de Hoeksche Waard in Nederland te propageren. Een andere mogelijkheid is dat het spel gebruikt wordt om cadeau te geven door bedrijven aan hun personeel of toe te voegen aan kerstpakketten. Voor gemeenten en bedrijven kan het als relatiegeschenk dienen. Voor de aanschaf van 25 kwartetten of meer kan met contact opnemen met de administratie van het Hoeksche Waard Magazine.

Deelnemende bedrijven

Het kwartetspel van de Hoeksche Waard is mede tot stand gekomen door zeven bedrijven. Zij stonden garant voor een afname van een aantal kwartetten. In het kwartetspel zit een extra kaart waar deze bedrijven op staan vermeld.  Als tegenprestatie zijn de zeven bedrijven afgebeeld op een kaart van het betreffende dorp, waar zij gevestigd zijn.

De veertien kwartetten

Voor verdere inlichtingen kan men contact opnemen via 0186-576818 of kijk hier >>

Het Hoeksche Waard kwartetspel is te koop bij de boekhandel, plaatselijke middenstand, VVV-kantoor te Oud-Beijerland en Streekmuseum te Heinenoord.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s