Auteurs

De inhoud van de website heb ik niet alleen samengesteld. Links, teksten, tips, foto’s en video’s zijn ook aangeleverd door collega’s, bekenden en lezers van binnen of buiten de Hoeksche Waard, waarvoor hartelijk dank.

Zelf een bijdrage leveren of een vraag stellen? Laat dan op de contactpagina een reactie achter en er wordt (zoveel mogelijk binnen 24 uur) contact met je opgenomen.

Link >>

Advertentie

12 Reacties op “Auteurs

 1. Goedemorgen,
  Ik weet niet of dit de juiste plaats is om deze vraag te stellen, maar ik probeer het.
  Mijn naam is Michel van Marle en ik woon in Heinenoord. Sinds afgelopen vrijdag heeft boekscout.nl mijn eerste boek gepubliceerd.
  Operatie ‘Inwendige Bloeding’. Misschien bent u bereid om hier wat aandacht aan te geven in het Kompas, wat ik fantastisch zou vinden.
  Voor meer informatie verwijs ik u naar de bijgevoegde website.

  http://www.boekscout.nl/?pagina=Etalage&actie=bekijken&id=2598&subid=Operatie_+Inwendige_Bl
  oeding+

  Evt kan ik u een promotie schrijven sturen met alle gegevens over het boek.

  Met vriendelijke groet

  Michel van Marle

 2. kan ik een evenement aan jullie door emailen en zou ik ook vermeld mogen worden in het topic producten ?

 3. Goedemiddag,
  Bij toeval kom ik deze site terecht en denk dat ik het goed getroffen heb. Ik heb in eigen beheer een fotoboek uitgegeven: ‘het eiland Tiengemeten toen’. Het betreft een periode van Tiengemeten in de jaren 1980-1981. Als student aan de Kunstacademie heb ik toen een documentaire gemaakt over het leven en werken op het eiland. De omvorming van Tiengemeten tot natuureiland was aanleiding om eind 2011 van mijn archiefmateriaal een boek te maken. Ik denk dat dit boek een waardevolle bijdrage kan leveren aan de historie van Tiengemeten en hoop zoveel mogelijk belangstellenden te bereiken. Voor meer informatie over dit nieuwe boek over oud Tiengemeten: http://www.fotoboektiengemeten.nl
  Ik hoop dat dit boek interessant genoeg is om er via deze site aandacht aan te besteden. Alvast bedankt. Als er meer info nodig is bv. foto’s, tekst kan ik dit altijd mailen.

 4. Beste Gerard Kuster,

  Binnenkort zal er een bericht over het boek gepost worden.

 5. U heeft op de pagina https://hoekschewaard.wordpress.com/luchtfotos/ een luchtfoto van mij van de kern van ‘s-Gravendeel opgenomen zonder bronvermelding. U wordt verzocht de volledige bronvermelding op te nemen.

 6. Hoe heette de Laan van Heemstede in Puttershoek VOOR 1953? alvast bedankt! m.vr.gr Ellen in’t Veld

 7. De Hoeksche Waardse Kunstenaars, verenigd in de HWK hebben een website, met daar op informatie over onze leden en onze activiteiten. Zo is er op 11 december een opening in Post-21 in Oud-Beijerland met werk van cliënten van Cavent en leden van de HWK. Deze expositie gaat over de gevolgen van de bezuinigingen in de zorg. In februari vind de Opmaat plaats waar de leden van de HWK hun nieuwste werk exposeren en het laatste weekend van mei de Open Atelier Route. Het adres van de website: http://www.hoekschewaardsekunstenaars.nl
  Voor meer informatie, zie het mail-adres hier onder. Met vriendelijke groeten, Mieke van Alphen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s