Beleef winters Tiengemeten vanaf het water!

We varen op zondag 26 februari en zondag 12 maart met de salonboot Heicondias rondom het natuureiland, wat voor een heel andere natuurbelevenis zorgt. Vooraf maken we een mooie wandeling over Tiengemeten. Eenmaal aan boord serveren we heerlijke snert. Meld je snel aan voor deze activiteit op www.nm.nl/agenda!

Heicondias l

Neem om 13.00 uur de reguliere pont naar Tiengemeten en wandel mee met de vrijwillige boswachter. Laat je verrassen door de prachtige natuur en de vele vogels die dit natuureiland gevonden hebben. Ook de bever en zeearend voelen zich hier prima thuis. De vrijwilliger boswachter vertelt je graag het bijzondere verhaal van Tiengemeten.

Om 15.00 uur stap je aan boord van salonboot de Heicondias en word je getrakteerd op een heerlijke kom snert. Ondertussen varen we een rondje Tiengemeten wat weer een heel andere beleving geeft. We varen ook langs de Ventjagersplaat; hier kunnen vogelliefhebbers hun hart nogmaals ophalen. Om 16.45 uur ben je weer terug in de haven van Nieuwendijk waar je reis begon.

img_5182aa

Aanmelden

Als je mee wilt, is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten, www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten. De pont naar Tiengemeten vertrekt om 13.00 uur vanuit de haven bij Nieuwendijk (Nieuwendijk 1, Zuid-Beijerland).

Rond 15.00 uur, na de wandeling, gaan we varen. De tocht kost voor leden van Natuurmonumenten €29,50, niet-leden betalen €34,50. Kinderen tot en met 12 jaar betalen resp. €25,00 en €30,00. Een kind van OERRR betaalt € 25,00. Kijk voor meer informatie op www.nm.nl/tiengemeten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s