Stichting Twarne

Op zaterdag 23 januari jl. zijn dierenasiel “ De Dierenstee” en stichting Twarne verblijd met een cheque van schoonheidssalon “La Plus Belle”uit Numandorp.

Deze schoonheidssalon heeft tijdens de kerstperiode hun klanten gevraagd om een vrijwillige bijdrage te doen voor beide doelen, met de toezegging deze bedragen vervolgens te verdubbelen.

Het idee is jaren geleden ontstaan. Zij gaven toen altijd een cadeautje aan de klanten, maar dit was tamelijk kostbaar. Ook was het moeilijk om alle klanten tevreden te stellen. Om die redenen besloten zij een aantal jaren geleden het anders aan te gaan pakken. Vanaf die tijd vragen ze klanten om een bijdrage voor twee goede doelen. Ook dit jaar weer met groot succes.

Aan de Dierenstee is een cheque van €650 overhandigd. Zij knappen hiermee de verblijven van de dieren op.

Twarne dolfijn

Stichting Twarne ontving een cheque van €760. Deze jonge stichting helpt gezinnen, met een kind met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, om dolfijntherapie te kunnen volgen. Er is al één gezin geweest en in februari van dit jaar gaat een tweede gezin. Met het geld van “La Plus Belle” hoopt stichting Twarne nog meer gezinnen te kunnen helpen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s