Sponsorfietstocht Vrienden van Cavent

Hij komt er weer aan! Op 20 juni wordt de tweede editie van Fietsen met Vrienden voor de Vrienden van Cavent verreden. Deze keer in een andere, leukere opzet.

Poster

De tocht
Tijdens de fietstocht komen de deelnemers langs de vier bijzonderste kunst- en picknickplaatsen van de Hoeksche Waard. Bij de tussenstops kunnen de deelnemers een opdracht uitvoeren onder het genot van een hapje en/of drankje. Onderweg staan de deelnemers ook nog een aantal plezierige verrassingen te wachten. Op alle vier de locaties kan gestart worden.

Tijd en locatie
Starten kan tussen 11.00 en 12.00 uur op de volgende locaties: Ritselaarsdijk Westmaas, Oost Middelweg Numansdorp, Buitendijk bij Strijensas, Mookhoek 111 Mookhoek, dit zijn tevens de tussenstops voor de fietsroute. De fietstocht is ca. 35 km wat ±4 uur gaat duren. De stempelposten sluiten om 16.00 uur.

Het goede doel
Fietsen voor Vrienden is een sponsortocht. De opbrengst komt ten goede aan de cliënten van Stichting Cavent. Dat zijn mensen met een verstandelijke beperking. Met de sponsorbijdrage worden zij in staat gesteld om deel te nemen aan sport of wordt het jaarlijkse uitje voor hen betaald. Cliënten die niet zelf in staat zijn om hoogstnoodzakelijke uitgaven zelf te doen voor b.v. een fiets of voor de inrichting van hun appartementje worden ondersteund door de Vrienden van Cavent.

Promo fietstocht 20-6-2015 Nico & Ilse bewerkt

Aanmelden
Er wordt verzocht om voor dinsdag 16 juni aan te melden. Aanmelden kan via: info@vriendenvancavent.nl of via het telefoonnummer: 0186-636100. Deelname kost €10,- (kinderen t/m 12 jaar mogen gratis meedoen). Afrekenen kan bij één van de locaties op de dag zelf. Aanmelden is niet verplicht, maar is wel zo prettig voor de organisatie van Cavent.

Sta je bij Cavent al geregistreerd als ‘vriend’? Dan is het geheel gratis.

Het weer
Wanneer er slecht weer op 20 juni wordt verwacht, wordt de tocht mogelijk afgelast. Houd daarom de Facebookpagina van Cavent goed in de gaten: http://www.facebook.com/vriendenvancavent/events of om zeker te zijn, bel 0186- 636100.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s