Opening fiets- en voetveer Uitwaayer-Oude Tol

OUD-BEIJERLAND – Woensdagmiddag 29 april 2015 is de feestelijke opening van het veer tussen De Uitwaayer in Nissewaard en De Oude Tol in Oud-Beijerland.
Met de aanleg van een nieuwe steiger bij De Oude Tol heeft het Rhoons Veer er een nieuwe halte bij. Het fiets- en voetveer verbindt de twee recreatiegebieden en maakt een vollediger ‘dagje  uit’ mogelijk.
Opening fiets- en voetveer Uitwaayer-Oude Tol
Feestelijke opening
Wethouders Henk Kievit van Oud-Beijerland en Martijn Hamerslag van Nissewaard openen op 29 april 2015 het nieuwe fiets- en voetveer. Rond 12:30 uur fietsen ze vanaf Drogendijk 26 door een deel van Uitwaayer naar de steiger van het Rhoons Veer aan de Kerkhofsdijk in Nissewaard.
Hier onthullen ze de nieuwe dienstregeling van het Rhoons Veer aan de kant van Nissewaard. Vervolgens varen ze met het veer naar De Oude Tol in Oud-Beijerland. Ook hier wordt de nieuwe dienstregeling onthuld.Met deze handelingen worden de steiger en de nieuwe dienstregeling officieel in gebruik genomen. De feestelijke opening wordt afgesloten met een hapje en een drankje bij Grand Café De Oude Tol.

Nieuwe dienstregeling
Per 29-04-2015 gaat de nieuwe dienstregeling in. Het veer stopt tijdens haar route niet meer bij halte Klein Profijt. Het bezoekerscentrum is te bereiken via halte Oud-Beijerland.

Voor meer informatie en de nieuwe dienstregeling gaat u naar de website van het Rhoons Veer.

Advertenties

3 Reacties op “Opening fiets- en voetveer Uitwaayer-Oude Tol

  1. Vreemd dat er iedere keer gesproken wordt over een nieuwe verbinding met Oud-Beijerland. Er was een verbinding naar een Top locatie waar HWL, mede in het belang van de gemeente, zich sterk voor heeft gemaakt. Dit is zondermeer overboord gegooid.
    Als het bij de gemeente om promotie van het dorp gaat, zou men gebruik hebben kunnen maken van de aanlegsteiger bij de haven. Midden in het dorp en alle mogelijkheden voor een startende fietstocht.
    Nu is een van de gerelateerden Brasserie Oude Tol. Dit riekt naar belangenverstrengeling! Want laten we eerlijk zijn, je wilt je toeristen toch niet door de asbest laten fietsen? Maar wel daar een bakkie laten doen!

  2. Regelmatig stel ik vragen bij de gemeente maar daar krijg je of géén antwoord op of een antwoord op een vraag die je niet gesteld hebt. Als je als gemeente vervolgens toch doet wat de bewoners niet willen, moet je niet boos worden als je commentaar krijgt. Dus: “Bij deze gemeente weten ze alles (beter) maar voeren ze het te vaak naar eigen idee uit”?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s