Jaarmarkt Mijnsheerenland

Jaarmarkt MijnsheerenlandIn het centrum van Mijnsheerenland is op zaterdag 20 september volgens traditie weer de Jaarmarkt Mijnsheerenland. Dit regionale feest heeft onder het thema “Ontmoeten & Begroeten”  ruim 85 activiteiten op het programma waarmee de Hoekschewaarders optimaal vermaakt worden.

Na de eerdere succesvolle edities zijn er dit jaar weer nieuwe elementen aan de dag toegevoegd. Zo is er dit jaar voor het eerst een Jaarmarktloop voor het goede doel en lopen. Daarnaast lopen er over het gehele terein de hele dag artiesten die voor de nodige entertainment zorgen, zoals goochelaar Michel van Zeist die bekend is van verschillende TV shows en theaters. Met zijn straatgoochel acts laat hij iedereen verbazen. Maar ook het muzikale toptalent The Genuinesound is als duo aanwezig en treed verschillende keren op.

goochelaar_shows_centrale_show_stand_up_magic

Daarnaast is er een vrijmarkt, rondrit met een brandweerauto uit 1951, het Rad van Avontuur, rondleiding door de Laurentius kerk, optreden van ToBe, paardrijden, een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen (zie website), horecaplein, jeugdspelen, demonstraties & workshops, natuurlijk veel standhouders met leuke en voordelige koopjes en nog vele andere activiteiten.
De dag wordt uiteindelijk afgesloten met een muziekfeest op het horecaplein. Meer informatie, zoals het programma, de kleurplaat, foto’s etc is terug te vinden op http://www.jaarmarktmijnsheerenland.nl

 

Tijdens deze editie van de Jaarmarkt Mijnsheerenland kunt u ook deelnemen aan een gezellige prestatieloop van 5 kilometer. Het startschot klinkt om 14:00 uur en je vertrekt vanaf de Jaarmarkt zelf. Voorafgaand aan de prestatieloop zal om 13:30 het startschot klinken voor een 800 meter Kidsrun. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Roparun. Zet jij ook een mooie prestatie neer tijdens deze eerste editie van de Jaarmarktloop Mijnsheerenland? Je kunt je aanmelden door je gegevens te e-mailen naar sponsorloopmijnsheerenland@outlook.com. Je kunt je tijdens de Jaarmarkt ook nog inschrijven bij de kraam van  Roparun Team 92.

Een deel van de standhouders zal ook bestaan uit mensen met een bijzondere hobby, vrijwilligersorganisaties en (sport)verenigingen. Dit in combinatie met de commerciele bedrijven ontstaat er een aansprekende mix van activiteiten. De organisatie zegt ” Wij zijn trots dat het dit jaar weer is gelukt om een aantrekkelijke mix van deelnemers binnen te halen en te zorgen voor sportieve activiteiten gecombineerd met ruimte voor onspanning. Hierdoor is het voor alle Hoeksche Waarders een feest om hier naar toe te komen”.

Daarnaast wordt het evenement ook door het bedrijfsleven enthousiast ondersteund, bijvoorbeeld door hoofdsponsors zoals Fintessa Vermogensbeheer, Mindbench Active Media, HW Wonen, Profile Tyrecenter DBS, Schildersbedrijf Aardoom en Hyporama Ruitersport.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s