Crossroads Event

CrossroadsZaterdag 27 en zondag 28 september 2014 is het weer zover: het Crossroad Event! Ook dit jaar in sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland. Beleef dit weekend met ons mee! Geniet van de programma-onderdelen, de ontmoeting met elkaar en de prachtige boodschap van het christelijke geloof die op uiteenlopende manieren wordt gebracht. De toegang is gratis. Noteer de datum alvast in je agenda!

Wat kun je verwachten?

Zaterdagmiddag: Spel & Show 4 Kids | 14.00 – 16.30 uur
Kindermiddag boordevol spellen, springkussen, schminken, muziek door All4One en de gloednieuwe voorstelling ‘Als een vis in het water’ van Matthijs Vlaardingerbroek. Uiteraard zijn ouders, opa’s en oma’s ook weer van harte welkom!

Zaterdagavond: The Challenge | 19.30 – 22.30 uur
Avond waarop jongeren uit de Hoeksche Waard de uitdaging aangaan om samen met onder andere worship-band Relent uit Oud-Beijerland en spreker Danny Dane een spektakel van muziek, zang en mime-theater neer te zetten. Laat je uitdagen door wat zij je door deze verschillende uitingsvormen heen te vertellen hebben!

Zondagmiddag: Hoeksche Waard zingt | 14.00 -16.00 uur
Gezinsmiddag waarin Interkerkelijk Jongerenkoor Maranatha samen met mensen uit de Hoeksche Waard door middel van vier oefenavonden een regionaal gelegenheidskoor vormt. Er worden psalmen en zowel Engelstalige als Nederlandstalige liederen gezongen.

Gratis toegang tijdens het hele weekend!

Het Crossroad Event wordt in samenwerking met 11 kerken uit de Hoeksche Waard georganiseerd. Meer informatie: www.crossroadhw.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s