Groei & bloei

Groei & bloei is  een vereniging met vele activiteiten zoals lezingen, workshops, markten, reizen, bloemschik- cursussen, excursies en open tuinen dagen. Voor de leden zijn er nieuwsbrieven en nieuwsflitsen en natuurlijk ook het mooie tijdschrift GROEI & BLOEI.

Op zaterdag 30 augustus 2014 tussen 10.00 en 17.00 uur is er bij boerderij Bouwlust aan de Stougjesdijk 126 in Greup een grote Nazomermarkt met ruim 70 stands.

Nazomermarkt Bouwlust 2014Ga naar http://www.hoekschewaard.groei.nl voor gedetailleerde informatie over alle deelnemers en de producten/diensten die door hen worden aangeboden.

Bloemschikken, promoties, demonstraties, kunst, kinderactiviteiten en muziek, alles wat zo’n groen en landelijkbuitengebeuren zo aantrekkelijk maakt zal ook op deze markt te vinden zijn.
En het leuke is bovendien dat de bezoeker dit alles rustig vanaf een centraal gelegen terras vanachter een kop koffie of thee, een glas wijn of een lichte lunch op zich kan laten inwerken. Op die manier kom je gewoon tijd te kort om alles te beleven.

Meer informatie >>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s