Benefietconcert voor Stichting Twarne

OUD-BEIJERLAND – Op donderdag 10 april a.s. wordt er een grandioos Benefietconcert gegeven. Hieraan verlenen maar liefst drie muziekgezelschappen geheel belangeloos hun medewerking. De opbrengst van dit muzikale spektakel komt geheel ten goede aan Stichting Twarne, die als doel heeft dolfijntherapie mogelijk te maken voor kinderen uit de Hoeksche Waard die een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking hebben.

Twarne dolfijn
Tijdens het concert presenteren de drie muziekgezelschappen zich aan het publiek, namelijk Ontspanningsvereniging  Krooswijk, Muziekvereniging TAVENU uit ’s-Gravendeel en een Koperkwintet van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Ze zullen daarbij een zeer gevarieerd programma ten gehore brengen, dat beslist voor elke muziekliefhebber wat wils bevat.

Een extra bijzonderheid is dat het eerste gezin dat met steun van de stichting aan de dolfijntherapie kan deelnemen ook aanwezig is tijdens het concert. Enkele dagen na het concert zullen zij in het vliegtuig stappen voor deelname aan de therapie in Amerika. Met initiatieven als deze hoopt de stichting op korte termijn nog meer gezinnen te kunnen steunen!

Het concert start vanaf 19.30 uur in De Open Hof Kerk aan de Willem van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland. Het concert is gratis toegankelijk. Tijdens het concert zal er een collecte plaatsvinden, waarvan de opbrengst ten goede komt van de stichting.  Om 19.00 uur is de zaal open en staat de koffie klaar.

Nadere informatie
Meer (achtergrond)informatie is te vinden op http://www.stichtingtwarne.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s