De Bazuin brengt u alvast in de lentesferen!

De BazuinOud-Beijerland – Op zaterdag 15 maart a.s. vindt het voorjaarsconcert van muziekvereniging de Bazuin plaats. Dit jaar staat het traditionele familieconcert in het teken van het thema “de Elementen”. Leerlingen van de basisscholen in Oud-Beijerland hebben de afgelopen week meegeholpen aan het maken aan theatrale decorstukken water, vuur, lucht en aarde.

Tijdens deze avond geeft bijna de gehele vereniging acte de présence. Presentatrice Marion van der Veer zal de hoofdrolspelers van deze avond bij u introduceren. Voor de pauze is het podium voor het leerlingenorkest. Een groep van ongeveer 45 enthousiaste leerlingen onder leiding van Lisette Harms. Zij zullen een divers programma verzorgen voor u. Van het rustige ‘Best Friends’ – waar Jasper Alofs de solo partij op bariton zal vertolken-  tot het swingende ‘Caravan’ van Duke Ellington. Verder zullen zij de blokfluitleerlingen begeleiden wanneer deze laten horen wat ze in korte tijd al hebben geleerd. Absoluut hoogtepunt van het programma is de première van “Vandaag” van popartiest Bakermat; met begeleiding van een geluidsband zal het orkest laten horen waarom ze onlangs voor de tweede keer in successie winnaar was van het gerenommeerde jeugdfestival in Schoonhoven met maar liefst 95 punten.

Na de pauze zal het harmonieorkest de avond voortzetten en speciale aandacht schenken aan het thema “de Elementen”. Onder leiding van dirigent Hendrik Stinders met onder andere van de vertolking van het wereldberoemde “Swan Lake” en “Lara’s Theme” uit de film Gone with the Wind op een originele manier invulling aan deze avond. Speciale aandacht voor het werk “Et in Terra Pax” van de Belgische componist Jan Van der Roost; met zang en de vertolking van een treffend gedicht zal het publiek worden meegenomen naar de omstandigheden tijdens WO I.

De Bazuin pakt deze avond gigantisch uit om u naast de prachtige klanken van de orkesten visueel te vermaken met een groot videoscherm. Genoeg afwisseling om zowel jong als oud een avondje uit te bezorgen.

bazuin_vjc

Het concert vindt plaats in sporthal ‘Carla de Liefde’, Polderlaan 4 (nabij Agrimarkt) te Oud-Beijerland. Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Gastrovino de Hoogheerlijkheid (Veilingpassage 9) of aan de zaal. De deuren van de zaal gaan open om 19.15 uur en om 19.45 uur begint het spektakel.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.debazuin.eu.

PR commissie muziekvereniging “De Bazuin” – Oud-Beijerland
info@debazuin.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s