De Bazuin en Pop-Up vieren samen kerst

Kerstshow ‘All you need is X’mas’ in theater Zuidplein

Theater Zuidplein in Rotterdam is zaterdag 21 december het
decor voor een bijzondere Oud-Beijerlandse ontmoeting.

Harmonieorkest De Bazuin en popkoor Pop-Up zetten daar samen de unieke kerstshow ‘All you need is X’mas’ op de planken. Kom in de kerstsfeer en zorg dat u er bij bent.

‘All you need is X’mas’ wordt een avond vol kerstmelodieën en bekende kerstmeezingers als ‘It’s gonna be a cold Christmas’, ‘Rudolph the rednose reindeer’ en ‘All I want for Christmas’. De Bazuin speelt met het orkest de muziek uit de topkerstfilm ‘Home Alone’ en zorgt live voor de muzikale begeleiding bij beelden uit de film ‘The Snowman’. Pop-Up maakt het kerstgevoel compleet met nummers als ‘Winter Wonderland’ en ‘When a Child is born’.

De Bazuin

Het is voor de eerste keer dat beide muzikale verenigingen samen op het podium staan en een show verzorgen. De samenwerking komt voort uit het feit dat popkoor Pop-Up sinds begin dit jaar het gebouw van De Bazuin huurt voor de repetities. Al bij de eerste besprekingen kwam het idee op tafel om samen een concert te geven.

Pop-Up heeft al eerder concerten gegeven in Zuidplein en is heel tevreden over het sfeervolle theater. ,,Het is vaak zoeken naar betaalbare, goede ruimte, theater Zuidplein vinden wij een mooi alternatief,” zegt Peter van Raamsdonk, voorzitter van De Bazuin. ,,En precies de goede plek om met familie of vrienden sfeervolle kerstdagen in te luiden.”

De afgelopen weken is er al druk gerepeteerd door beide verenigingen. Begin december ontmoeten muzikanten en koorleden elkaar voor de eerste gezamenlijke repetitie. Dirigent Hendrik Stinders van De Bazuin en dirigente Inge Rambags van Pop-Up gaan dan aan de slag om orkest en koor klaar te stomen voor een wervelende kerstshow.

Kaartjes voor ‘All you need is X’mas’ kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar bij www.theaterzuidplein.nl of op 010-2030203. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open.

Voor meer informatie: kijk op www.debazuin.eu of www.popupkoor.nl

AFFICHE ALL YOU NEED IS XMAS-20NOV13

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s