Aanhoudingen bij controle Witte Markt op Boonsweg

PersberichtHEINENOORD – De politie heeft bij een controle van de zogenaamde Witte Markt twee aanhoudingen verricht. De controle gebeurde op zaterdag bij de Boonsweg in Heinenoord. Ook controleerden agenten het verkeer.

Op de markt keken politiemensen naar de verkoop van gestolen goederen, specifiek naar gereedschappen. In de Hoeksche Waard zijn bij inbraken gereedschappen gestolen. De dienst, die zich bezighoudt met namaakbestrijding, vond op de markt 50 koptelefoons en zeven dozen met kleding van (nep)merken zoals Ralph Lauren, G-star en Tommy Hilfinger. Het ging dan om polo’s en ondergoed.

Verkeerscontrole
Bij de verkeerscontrole nam de belastingdienst zeven voertuigen in beslag, waarbij er vijf direct werden weggetakeld. Ook inde de belastingdienst 4228,00 euro, waarbij de grootste contante betaling 2832 euro was.

Tijdens deze controle deelde de politie 22 bekeuringen uit. Zes bestuurders kregen een bekeuring omdat ze geen rijbewijs bij zich hadden. Verder waren er onder andere bekeuringen voor geen geldige APK, geen kentekenbewijs en niet dragen van de gordel. Aan de controle deden naast de politie ook de Arbeidsinspectie, belastingdienst en namaakbestrijding mee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s