Kinderboekenweekconcert

In samenwerking met de Bibliotheek Hoeksche Waard geeft het leerlingenorkest van muziekvereniging De Bazuin in het kader van de Kinderboekenweek op zaterdag 5 oktober een ‘Kinderboekenweekconcert’ in de bibliotheek van Oud-Beijerland.

Na het succes van vorig jaar, wordt het nu de tweede keer, dat een kinderboekenweekconcert in Oud-Beijerland wordt georganiseerd. Het orkest heeft hiervoor een volledig nieuw programma ingestudeerd, welke aansluit bij het thema van dit jaar: “Klaar voor de start”. Het beloofd een erg leuk en gevarieerd concert te worden, echt ‘tussen de boeken’ in de bibliotheek.

Poster KBWC 2013

De muziek zal worden afgewisseld door verteller Peter, die er van droomt om altijd te kunnen winnen, maar helaas altijd verliest met alles. Of het nu is met basketbal, voetbal of een dobbelspel. Hoe het kan weet niemand! Hoe zal dit aflopen ???

Het concert vindt plaats op zaterdag 5 oktober en het orkest is “klaar voor de start” om 19.00 uur. De zaal gaat open om 18.30 uur en vanaf die tijd kunnen kinderen onder professionele begeleiding al verschillende muziekinstrumenten zelf uitproberen.

Voor kinderen t/m 12 jaar is het concert gratis toegankelijk, voor ouderen is de toegangsprijs: EUR 2,50 voor leden van de bibliotheek of de Bazuin en EUR 3,50 voor overigen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s