Pleinbioscoop on Tour door de Hoeksche Waard

De reizende Pleinbioscoop komt ook dit jaar weer naar de Hoeksche Waard!

Een overvol programma zorgt een week lang voor filmplezier. In augustus 2013 meert de Pleinbioscoop on Tour in de kernen Strijen, ‘s-Gravendeel, Puttershoek, Mijnsheerenland, Heinenoord en Oud-Beijerland aan.

Pleinbioscoop on Tour door de Hoeksche Waard De kick-off is op maandag  26 augustus in jongerencentrum de Klep in Strijen. Het wordt lachen, gieren, brullen met de hilarische film ‘TED’. Op dinsdag 27 augustus landt de bioscoop op de parking van jongerencentrum Orion in ‘s-Gravendeel en wordt ‘Intouchables’ gedraaid. Volgens menig filmliefhebber een must to see!

De spannende film ‘The hunger games’ is op woensdag 28 augustus te zien in jongerencentrum the Point in Puttershoek. Op de vierde dag is het tijd voor actie, in jongerencentrum Question in Mijnsheerenland wordt de film ‘Looper’ vertoond.

Vrijdag 30 augustus is de prachtige film ‘The Help’ te zien op de parking van het jongerencentrum the @nswer in Heinenoord. De tour wordt met een Rotterdams tintje afgesloten op zaterdag 31 augustus Bij Frits in Oud-Beijerland met de nederlandstalige film ‘de Marathon’.

Vanaf 21:30 uur worden de films opgestart. Om temidden van al het filmgeweld ook nog een beetje te kunnen lachen, worden voorafgaand en na de vertoning meerdere animatiefilms vertoond. Ook aan de inwendige mens is gedacht: aan de bar kan iedereen popcorn en soda halen.

Vergeet niet een stoel of kleed mee te nemen, het jongerenwerk en de vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard zorgen voor de rest. De voorstelling is gratis. Aanmelden is niet nodig, maar wees wel op tijd voor de beste plaatsen!

Meer info? Check de site en Facebook. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard via 078-6766327.

Hier staan o.a. alle buurthuizen >>

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s