Het Koerhuis, dagverzorging voor zelfstandig wonende ouderen

Koerhuis1Mensen worden steeds ouder. Verreweg het grootste gedeelte woont tot op hoge leeftijd in de eigen woning. Dat is op twee manieren positief. Wie zo lang mogelijk baas in eigen huis blijft, behoudt zijn zelfstandigheid en de regie over zijn eigen leven. Daarmee worden de wachtlijsten voor verzorgingshuizen ontlast.

KLEINSCHALIG

HET KOERHUIS biedt dagverzorging aan een kleine groep ouderen.
Bewust is gekozen voor een maximum van 15 personen per dag omdat kleinschaligheid beter werkt. De bezoekers leren elkaar en het begeleidende team goed kennen. Dit werkt door in de privésfeer zodat bezoekers elkaar ook weten te vinden buiten de Koerhuis-dagen om. Een bepaalde geloofsovertuiging is niet van belang, iedereen is welkom.

20130812 Strijen Koerhuis

HET KOERHUIS biedt dagverzorging aan 32 zelfstandig thuiswonende ouderen uit Strijen en omstreken. De bezoekers komen samen in een huiselijke omgeving met tuin en terrassen.

Het Koerhuis is gevestigd aan de Maalderij 2 te Strijen en open op werkdagen van 10 tot 16 uur.

STICHTING VRIENDEN VAN HET KOERHUIS

Sinds oktober 2007 bestaat de stichting. Deze heeft als doel om gelden te verwerven voor de extraatjes van het Koerhuis. Denk daarbij aan spelmateriaal, computer, geluidsapparatuur, tuinmeubilair, excursies of een dagtocht.
Alles komt ten goede aan de bezoekers van het Koerhuis. Wie dat wil kan een schenking doen aan deze stichting, die een ANBI instelling is.

Meer informatie op hun website >>

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s