De Bazuin brengt u alvast in de lentesferen!

Oud-Beijerland – Op zaterdag 16 maart a.s. vindt het voorjaarsconcert van muziekvereniging de Bazuin plaats. Dit jaar staat het traditionele familieconcert in het teken van jonge dirigenten. Leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool én klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs krijgen, net als de bekende Nederlanders in het succesvolle AVRO-televisieprogramma ‘Maestro’, de kans om een echt orkest te dirigeren. Daarom de titel: ‘Junior Maestro’.

Tijdens deze avond geeft bijna de gehele vereniging acte de présence. Presentatrice Petra van Rossum zal uiteraard de hoofdrolspelers van deze avond weer bij u introduceren. Voor de pauze is het podium voor het leerlingenorkest. Een groep van ongeveer 45 enthousiaste leerlingen onder leiding van Lisette Harms. Zij zullen een divers programma verzorgen voor u. Van het rustige ‘Yellow Mountains’ tot het swingende ‘South Rampart Street Parade’. Verder zullen zij de blokfluitleerlingen begeleiden wanneer deze laten horen wat ze in korte tijd al hebben geleerd. Het leerlingenorkest zal u laten horen waarom ze onlangs de winnaar was van het gerenommeerde jeugdfestival in Schoonhoven met maar liefst 93 punten.

bazuin_vjc

Na de pauze zal het harmonieorkest de avond voortzetten. Onder leiding van haar interim dirigent, onze zuiderbuur Hendrik Stinders, zal het grote orkest van de vereniging zorgen voor muzikaal spektakel. Van filmmuziek van ‘The Hobbit’ tot het popnummer “I’m so Excited”, u zult zich niet vervelen. Na de pauze zal het ook tijd worden voor de junior maestro’s. Na voorselecties zullen de laatste drie kandidaten op deze avond de strijd met elkaar aangaan. Een uiterst deskundige jury  zal een uiteindelijke winnaar kiezen en deze maestro zal naar huis gaan met een iPad mini.

De avond zal afgesloten worden door het leerlingenorkest en het harmonieorkest samen te voegen. Inclusief verrassingsinstrumenten zullen zij de avond spetterend afsluiten.

De Bazuin pakt deze avond gigantisch uit om u naast de prachtige klanken van de orkesten visueel te vermaken met een groot videoscherm. Genoeg afwisseling om zowel jong als oud een avondje uit te bezorgen.

Het concert vindt plaats in vrijetijdscentrum ‘De Boogerd’, Hortensiastraat 5 te Oud-Beijerland. Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Gastrovino de Hoogheerlijkheid (Veilingpassage 9) of aan de zaal. De deuren van de zaal gaan open om 19.00 uur en om 19.30 uur begint het spektakel.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.debazuin.eu.
PR commissie muziekvereniging “De Bazuin” – Oud-Beijerland
info@debazuin.eu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s