Nieuwe super: Agrimarkt

Op 14 november 2012 werd om  8.00 uur de gloednieuwe winkel in Oud-Beijerland in Poortwijk III met een knal geopend.

De overzichtelijke supermarkt met ruim 140 gratis parkeerplaatsen heeft een uniek, breed en verrassend assortiment. Scherp geprijsde A-merken, een grote versafdeling met ambachtelijke slagerij, slijterij en ook het assortiment van de laatste Agriland die 27 oktober haar deuren sloot, is terug te vinden op de tuin- & dierafdeling.

Streekproducten van eigen telers

Uniek is dat dankzij de inkoop bij landbouwcoöperatie CZAV, waar Agrimarkt een volle dochterorganisatie van is, een groot aanbod van streekproducten van eigen boeren en telers uit de regio in de schappen ligt. Nog meer dan in de andere winkels wordt hier in de winkel de ruimte aan gegeven. ‘Zo willen we kleine maar bijzondere producten groot maken’ aldus Wilfred van Elzakker, commercieel directeur van Agrimarkt.

Moderne techniek

Bijzonder is ook hoe techniek wordt ingezet voor winkelgemak en communicatie. Zo kan de klant snel en gemakkelijk boodschappen doen met zelfscan, is er gratis wifi, zijn de lokale leveranciers en hun producten te bewonderen op grote videoschermen, wordt er op de groenteafdeling gebruik gemaakt van digitale prijskaarten en kunnen elektrische fietsen voor de winkel gratis worden opgeladen.

Duurzame keuzes
De supermarkt is verder uitgerust met de laatste techniek op duurzaamheid en hergebruik van restenergie door een slimme manier van koelen en verwarmen. Daarnaast is er een retourette waar klanten recyclebaar klein huishoudelijk afval kunnen inleveren en eventueel hun statiegeldbonnetje kunnen doneren aan een lokaal goed doel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s