Persbericht: Vrouw raakt gewond bij aanrijding in ‘s-Gravendeel

‘s-Gravendeel, 25-10-2012 • Bij een ongeval dat op donderdagmiddag plaatsvond op de Maasdamseweg is een 68-jarige vrouw gewond geraakt. Ze is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Smidsweg en ontstond toen de vrouw plots op haar fiets de weg overstak en daarbij werd aangereden door een transportbusje. De 23-jarige Haarlemse bestuurder van het busje week uit en reed daarbij tegen een verkeersbord op de verhoogde middengeleider aan. Ondanks zijn manoeuvre raakte hij de 68-jarige vrouw uit ‘s-Gravendeel, waardoor zij ten val kwam. Door de val liep het slachtoffer hoofdletsel op. Ze is door een ambulance in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Agenten hebben ter plaatse een getuigenverklaring opgenomen. De 23-jarige bestuurder heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd.

PERSBERICHT update 2 november 2012

Vrouw overleden na aanrijding in ‘s-Gravendeel

‘s-Gravendeel, 25-10-2012 • Een 68-jarige vrouw is in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een ongeval. Dat bericht kwam bij de politie binnen op 2 november 2012 Het ongeval gebeurde op donderdagmiddag 25 oktober 2012 op de Maasdamseweg in ‘s-Gravendeel.

Reacties zijn gesloten.