Kinderboekenweekconcert Oud-Beijerland

Zaterdag 13 oktober zal het leerlingenorkest van De Bazuin ter afsluiting van de kinderboekenweek, in samenwerking met Bibliotheek Hoeksche Waard, een gevarieerd concert geven. Dit concert vindt plaats ‘tussen de boeken’ in de bibliotheek van Oud-Beijerland (in de Lindenhoeve, Steenenstraat 24 Oud-Beijerland). Het wordt een erg boeiend concert voor zowel jong als oud, waarbij binnen het uur muziek en entertainment flitsend zal worden afgewisseld.

Speciaal voor deze gelegenheid speelt het orkest samen met het jeugdorkest van het Dordts Philharmonisch Orkest. Dit resulteert in een enorm orkest van wel 70 muzikanten. Gedurende het concert wordt u meegenomen in een reis om de wereld, vakkundig begeleid door een professionele entertainer.

 

Op het programma staan onder andere:

  • Gullivers Travels
  • Aladdin
  • Libertango
  • een Cubaanse slagwerkbattle tussen 2 drumstellen

Het concert is van 19.00 tot 20.00 uur, maar komt u gerust al wat eerder. De zaal gaat om 18.30 uur open, waarbij kinderen onder vakkundige begeleiding alvast verschillende blaasinstrumenten mogen uitproberen. En na afloop van het concert is er voor de kinderen nog een grote verrassing!

Voor kinderen t/m 12 jaar is het concert gratis toegankelijk, voor ouderen is de toegangsprijs: EUR 2,50 voor bibliotheekleden en EUR 3,50 voor overigen.

Meer informatie kunt u vinden op de website van De Bazuin: www.debazuin.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s