Circus Renz

MIJNSHEERENLANDCircus Renz Berlin viert dit jaar 170 jaar circustraditie. In 1842 werd namelijk het Duitse circus Renz opgericht. Dit heugelijke feit zal dit jaar in meer dan 35 plaatsen in Nederland worden gevierd. Na succesvolle optredens in het hele land, is Mijnsheerenland aan de beurt, waar van 16 tot en met 19 augustus voorstellingen zullen worden verzorgd.

Het grote circuscomplex zal dan worden opgebouwd op het recreatieoord Binnenmaas. Natuurlijk wordt in het jubileumjaar extra uitgepakt en is er een heus orkest toegevoegd aan het programma. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Siberische tijgers, Indische olifanten, kamelen, honden en vele paarden.

 

Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs een zeldzame witte kameel geboren is, welke natuurlijk te bezichtigen is voor de bezoekers. Artiesten uit de gehele wereld zullen het programma compleet maken.

Maak de show in Mijnsheerenland mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt
brengen aan het circus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s