Smit Klassiek

Smit Klassiek in Oud-Beijerland is een bijzondere locatie voor een bijeenkomst. Temidden van een unieke verzameling auto’s, vrachtauto’s, tweewielers en wagens beschikt men voor groepen vanaf 10 personen exclusief over een aantal moderne congres-, vergader-, cursus- en restaurantfaciliteiten, waarmee men van uw bijeenkomst een unieke belevenis kunt maken.

De discrete ligging en het goed af te sluiten terrein plus het feit dat het complex per dagdeel maar aan één gebruiker exclusief ter beschikking wordt gesteld, maken Smit Klassiek ook ideaal voor productintroducties en dergelijke.

In Smit Klassiek wordt een bijzondere privé collectie tentoongesteld. Al in 1750 was er in Oud-Beijerland een Smit actief als bouwer van schepen en later als wagenmaker. De collectie bestaat uit klassieke automobielen, oude wagens, vrachtauto’s en tweewielers die in verschillende hallen zijn opgesteld.

Europese merken zoals Citroën en Mercedes, staan naast Amerikanen zoals Packard en Oldsmobile. De wanden zijn zo gedecoreerd dat het lijkt of je rond het jaar 1915 bij de Oud-Beijerlandse haven staat en vrij uitzicht hebt op het Spui. Ook is er een verzameling miniaturen en één van oude winkelpuien. Hierachter liggen weer diverse kleine verzamelingen; van lampen tot boeken, van hoeden en jurken tot origineel gereedschap.

Meer info >>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s