Intertaste

Met enige regelmaat valt in Puttershoek de geur van peper waar te nemen. Lees hier waar dat vandaan komt.

Intertaste is ontstaan uit drie ondernemingen die al ruim 80 jaar met passie werken aan smaak. De drie onafhankelijke bedrijven Wijko, Degens en Kuijpers van den Boom werden tussen 1981 en 1998 samengevoegd door Cosun en omgedoopt tot Unifine Sauces & Spices. Vanaf 2008 gaat Unifine als onderdeel van Clearwood verder onder de naam Intertaste. In 2010 verkrijgt Intertaste een derde productielocatie met de aankoop van de voormalige Royco fabriek in Utrecht.

Intertaste heeft drie state-of-the-art fabrieken. De productielocatie in Puttershoek is gespecialiseerd in steriliseren, schonen, malen, walsen, breken, mengen en verpakken van kruiden en specerijen.

Kruiden
De kruiden en specerijen worden geleverd in de oorspronkelijke vorm, gebroken of gemalen. Deze natuurlijke producten krijgen een speciale HTST(High Temperature Short Time)-behandeling om eventuele ziektekiemen te doden

Specerijen
Eigen inkopers doen zaken met producenten en leveranciers over de hele wereld. Alleen specerijen van de allerbeste oorsprong en kwaliteit, komen door de strenge selectie.

In Nijkerk produceren ze vloeibare smaakmakers – sauzen, dressings en marinades, terwijl in Utrecht men met name droge soepen en maaltijdmixen maakt.

Intertaste Puttershoek is gevestigd aan het Weverseinde 343.

Lees meer >>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s