De Bazuin brengt u alvast in lentesferen!

OUD-BEIJERLAND – Op zaterdag 17 maart a.s. vindt het voorjaarsconcert plaats van muziekvereniging De Bazuin. Dit inmiddels traditionele familieconcert staat dit jaar geheel in het teken van de jong talent. Leerlingen vanuit de eigen muziekschool zullen spectaculaire optredens verzorgen met het harmonieorkest én …..muzikale ouders zullen samen met hun kinderen uit het leerlingenorkest laten horen dat zij het talent van niemand vreemd hebben.

Tijdens deze avond geeft nagenoeg de gehele vereniging acte de présence. Het concert zal voor de pauze worden geopend met een feestelijk en afwisselend muzikaal spektakel. Het leerlingenorkest, het slagwerkensemble en de blokfluitgroep zullen in een afwisselend programma voor u voor het voetlicht treden. Iedereen zal zijn beste beentje voorzetten en voor amusement zorgen; de speciale uitvoering van “Moment for Morricone” in combinatie met een verrassingsoptreden zal uw hart sneller doen kloppen. Het leerlingenorkest van de Bazuin o.l.v. Lisette Harms heeft een bijzonder succes volle periode achter de rug en zullen tijdens het voorjaarsconcert laten horen dat zij de terechte runner-up waren op het gerenommeerde festival in Schoonhoven en trots de wisselbeker bezitten van het laatst gehouden Sasfestival te Sassenheim.

Na de pauze zal het harmonieorkest de show verder vervolmaken. Met filmbeelden en digitale hoogstandjes zullen u meenemen met bekende werken. Een compilatie van de “Hunchback of the Notre Dame”, de swingende uitvoering van “Children of Sanchez” én het komische en vliegensvlugge “Beep Beep Fingers” zullen u op weg helpen om een genoegelijke avond te hebben.

Het harmonieorkest zal het jonge talent van de vereniging ook een speciaal podium bieden en begeleiden in solo-optredens van twee bijzondere Bazuin-leerlingen: Julian op alt-sax en Jelte op trombone. In respectievelijk “Ballade” en het jazzy “Slim Trombone” zullen zij laten zien wat er allemaal mogelijk is op deze moeilijke instrumenten.

In een spectaculaire finale zal het harmonieorkest aangevuld met een flinke ‘batterij’ aan drummers u laten swingen in “Children of Sanchez.

Het concert vindt plaats vinden in de sporthal van het ”Hoeksch Lyceum”, Hoefsmid 2 te Oud-Beijerland. Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Gastrovino de Hoogheerlijkheid (Veiling Passage 9) of aan de zaal. De deuren van de zaal gaan open om 19.15 uur open gaan en om 19.45 uur begint het spektakel.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.debazuin.eu.

Peter van Raamsdonk
Erwin Zwijgers
PR commissie muziekvereniging “De Bazuin” – Oud-Beijerland
www.debazuin.eu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s