Persbericht: Kleine hennepkwekerij gevonden

Piershil, 05-09-2011 • Tijdens het onderzoek naar de beroving in Piershil heeft de politie een kleine geoogste hennepkwekerij gevonden. Politiemensen van de Forensische Opsporing onderzochten op zondag 4 september 2011 de woning aan de Sluisjesdijk in Piershil en ontdekten deze ruimte. De 64-jarige bewoner is hiervoor door de politie aangehouden, verhoord en heengezonden.

Op zondagmorgen 4 september 2011 kreeg de politie in de vroege ochtend een melding van deze 64-jarige man die met zijn gezin woont in het pand. Direct gingen agenten hierheen en daar bleek dat mogelijk vier verdachten op een onbekend moment binnen waren gekomen en het echtpaar en hun twee dochters hadden vastgebonden. Vervolgens gingen de verdachten in het huis op zoek naar kennelijk waardevolle spullen. Het is nog niet duidelijk of ze iets hebben meegenomen. Nadat de verdachten waren vertrokken zagen de bewoners na enige tijd kans de politie te waarschuwen.

De politie zoekt in het onderzoek naar hulp van mensen die iets in de nacht van zaterdag op zondag gezien hebben op of in de buurt van de Sluisjesdijk. De getuigen kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Overval Piershil

Advertenties

Reacties zijn gesloten.