Monopoly editie Hoeksche Waard

Het idee om Monopoly editie Hoeksche Waard op de markt te brengen. Keer op keer borrelde dit idee weer op zonder dat er iets concreets mee gedaan werd.

Tot februari 2006.

In samenwerking met Hoekschewaardse bedrijven is de gelimiteerde versie van Monopoly editie Hoeksche Waard eind 2006 op de markt gebracht Op dit unieke spel tref je deze keer niet de Amsterdamse Kalverstraat aan, maar de Voorstraat uit Numansdorp. Ook alle andere straten zijn vervangen door bijvoorbeeld de Mijlweg uit ’s-Gravendeel of de Zuiddijk in Maasdam. Zelfs Mariapolder bij Strijensas is op het bord terug te vinden!

Vanaf Start zijn de straten als volgt:

L.J.Costerstraat Oud-Beijerland – Bommels Koussedijk Klaaswaal – Steenenstraat Oud-Beijerland – Zuiddijk Maasdam – Dorpsstraat Zuid-Beijerland – Antonie van Leeuwenhoekstraat Strijen – Langeweg Oud-Beijerland – Maseratilaan Oud-Beijerland  – Blaaksedijk Mijnsherenland – Grienden Puttershoek – Zuid Voorstraat ‘s-Gravendeel – ’t Hoeksche Plein ‘s-Gravendeel – Mijlweg ‘s-Gravendeel – Boonsweg Heinenoord – Aan ’t Spui Goudswaard – Schoutstraat Puttershoek – Ôudendijk Strijen – Sportlaan Maasdam – Mariapolder Strijensas – Havenkade Goudswaard – Hallinxweg Numansdorp en Voorstraat Numansdorp.
De stations zijn verkocht o.a. aan Veer Tiengemeenten – Veerdienst Hekelingen Nieuw Beijerland. Beide utiliteitsvelden zijn respectievelijk: Electrotechnisch Installateur Zuid-Beijerland en Waterleiding.

Het midden van het spelbord is een fotocollage met vier zichtlijnen van honderden foto’s vanuit de Hoeksche Waard. Deze collage is gemaakt door fotograaf Yvonne van Doorn van Rein Geleijnse Fotografie. De vier zichtlijnen zijn onderverdeeld in de thema’s cultuur, sport, architectuur en natuur.

Wilt u ook in het bezit komen van deze unieke versie dan kun je via deze website direct een exemplaar bestellen. De adviesverkoopprijs van dit spel is € 64,95.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s