BN-er uit de HW: Ria Visser

Adriana Johanna (Ria) Visser (Oud-Beijerland, 20 juli 1961) is een Nederlands schaatsster, sportjournaliste en schrijfster.

In 1991 was ze ook presentatrice van het spelprogramma van “De Sleutels van Fort Boyard. In 2001 publiceerde zij een kinderboek: Naar de start. Ook schreef zij voor het tijdschrift Margriet. Vanaf 2003 werkt Visser voor de NOS als analytica bij de schaatsuitzendingen op tv. Daarvoor verzorgde ze commentaar bij de schaatswedstrijden. Op 22 september 2010 maakte de NOS bekend dat ze voor seizoen 2010/2011 geen schaatsanalyses zal verzorgen.

Bezoek haar homepage of lees meer over Ria Visser >>

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Helaas werd de boerderij waar zij woonde, getroffen door brand. Hieronder het bericht.

Oud-Beijerland, 01-04-2009

Een uitslaande brand heeft het middendeel van een woonboerderij aan de Zinkweg in Oud-Beijerland verwoest. De melding van de brand kwam op woensdagmorgen 1 april 2009 omstreeks 08.40 uur. Al snel sloegen de vlammen uit het dak. De brandweer bestreed het vuur met drie tankautospuiten en een autoladder van de brandweer Oud-Beijerland en Nieuw-Beijerland. Het lukte de brandweer het vuur beperkt te houden tot het middendeel, in gebruik als schuur. De brand was rond 09.30 uur onder controle. De politie sloot de Zinkweg af. In de boerderij wonen een 51-jarige man en een 52-jarige vrouw. Het is nog onduidelijk of zij terug kunnen naar het woongedeelte dat niet verbrand is maar wel schade opliep door rook en water. De brandweer bekijkt samen met een deskundige van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente hoe het verder moet met het pand. Er raakte bij de brand niemand gewond, op het moment van de melding waren de bewoners niet thuis. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. De woonboerderij is een bekend karakteristiek pand in de gemeente Oud-Beijerland.

De foto’s van de brand zijn hier te zien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s