Stremming Heinenoordtunnel

HOEKSCHE WAARD/ROTTERDAM – Rijkswaterstaat voert van zaterdag 7 mei 20.30 uur tot zondag 8 mei 11.30 uur werkzaamheden uit aan de A29 Heinenoordtunnel richting Rotterdam. Gedurende deze werkzaamheden is er slechts één rijstrook beschikbaar voor verkeer. Het verkeer moet rekening houden met vertraging.
Werk aan de tunnel

Werk aan de tunnel

Het werk bestaat uit voorbereidende werkzaamheden voor de weekendafsluiting van 27 mei 22.00 uur tot 30 mei 05.00 uur. Dan wordt de tunnel richting Rotterdam geheel afgesloten voor al het verkeer voor het vervangen van de huidige verlichting voor duurzame LED-verlichting, het vervangen van de geluidsinstallatie en het vervangen van de intercominstallatie.

De komende tijd voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de tunnels in Zuid-Holland. Deze werkzaamheden zijn nodig om in de toekomst veilige doorstroming van het verkeer te blijven garanderen. Per 1 mei 2014 moeten alle tunnels aan de veiligheidseisen van de nationale tunnelwet voldoen.

Meer informatie krijgt men via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002 (ma. t/m zo. van 06.00 uur tot 22.30 uur).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s