Mars Food Europe

In Oud-Beijerland staat een hypermoderne Food-fabriek die zich de grootste van Mars Europa mag noemen. Van oorsprong is deze vestiging van Mars voortgekomen uit de onderneming Koen Visser, waarna de fabriek in 1993 opnieuw is opgebouwd.


De fabriek in Oud-Beijerland produceert producten die worden geleverd aan meer dan 25 landen. Om al haar afnemers optimaal te bedienen, produceert Oud-Beijerland in vele verschillende verpakkingen en formaten.

In Oud-Beijerland worden op verschillende lijnen sauzen geproduceerd, dit gaat van 230 ml. potjes tot pet flessen tot pouches. Bekende merken die geproduceerd worden zijn o.a. Uncle Ben’s, Dolmio, Seeds of Change, Purasia, en Suzi-Wan.

Het succes van Mars is met name het succes van mensen. In Nederland zorgen ruim 1450 medewerkers voor dit succes. In Veghel werken 1200 en in Oud-Beijerland 250 medewerkers. De Nederlandse fabrieken in Veghel en Oud-Beijerland zijn succesvol vanwege het moderne en efficiënte productieproces.

Andere bekende merken zijn M&M’s, Snickers, Pedigree, Whiskas, Frolic, Twix, Bounty, Balisto, Milky Way, Celebrations, Cesar en nog veel meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s