Oldtimer

Weer eens even een leuk kontakt gehad met één van onze buurtbewoners, maar wel een bijzondere. Dhr. Bos deed zijn autobedrijf over aan zijn zoon en besloot in de Hoeksche Waard een stek te zoeken om te gaan wonen, maar ook om zijn hobby verder uit te oefenen: verzamelen en restaureren van oldtimers. Ik was daar eerder al met Anita geweest en gisteren kwam ik daar met Jeroen voorbij, toen deze Chevrolet Corvette er stond (maar dan in de kleur blauw).Corvette-je-1958

Lang had ik daar al geen aktiviteiten waargenomen, maar dat bleek te liggen aan problemen met een aannemer. Zowel Bos, zijn echtgenote, als zijn zoon, zijn enorm gastvrij en boden ons de gelegenheid om even een kijkje te nemen. Er was wel degelijk veel werk verzet, maar dat was niet direct waarneembaar vanaf de weg.

We werden uitgenodigd voor een bakkie, maar dat hielden we tegoed voor een volgend bezoek. Deze gedreven man weet echt veel van auto’s en gelukkig kan zijn plan, ondanks tegenslag met die aannemer, doorgang vinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s