Persbericht: AANHOUDINGEN NA RUZIE

Persbericht

OUD-BEIJERLAND – De politie heeft in een onderzoek naar een mishandeling en een ruzie die later volgde, in totaal zes aanhoudingen verricht. Op vrijdagmorgen 20 augustus 2010 kwam bij de politie om ± 10.15 uur de melding binnen van een ruzie bij een benzinestation aan de Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland. Op het moment dat de politiemensen daar aankwamen was de ruzie al voorbij. De twee slachtoffers, twee mannen van 18 en 50 jaar uit Oud-Beijerland, vertelden de agenten dat zij daar door drie mannen mishandeld waren. De drie verdachten waren daarna weggegaan.
Nadat de drie mannen waren weggegaan, waren twee familieleden van de slachtoffers aangekomen om hen bij te staan. Vervolgens kwam een auto aanrijden waar familieleden  van de drie verdachten uitstapten. Tussen de familieleden van de slachtoffers en die van de verdachten ontstond een woordenwisseling en een ruzie waarbij over en weer klappen vielen. Agenten hielden twee vrouwen van 37 en 39 jaar uit Oud-Beijerland en een jongen van 17 jaar uit Oud-Beijerland. Zij werden na verhoor heengezonden.
Op het bureau werd aan de hand van het onderzoek en de verklaringen duidelijk wat er precies was voorgevallen. Toen de drie verdachten waar het allemaal mee begonnen was, zich in de loop van de middag op het politiebureau meldden, werden ook zij aangehouden.  Zij zijn in verzekering gesteld. De aanleiding voor de mishandeling en de daaropvolgende ruzie is gelegen in een langlopende familieruzie. De politie zet het onderzoek voort.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.