Banden, hulp en botsen

Vandaag  een zakelijk contact met de enthousiaste directeur van Bandenservice Zuid-West BV aan de Industriestraat in Klaaswaal. Spontaan mochten we een kijkje nemen in zijn bedrijf, dat beslist niet een doorsnee bandenboer bleek te zijn. Hij nam ons o.a. mee naar een mega grote trekker (tractor) met een formibabele prijs van € 360.000,-. Daar werden wat aanpassingen aan gedaan naar wens van de eigenaar. Leuk bedrijf met een evenzo leuke website.2010-04-15 Bandenservide Zuid-west BV

Verder rond 10.30 uur nog een dame van 89 jaar van de badkamervloer gehaald. Zij lag daar hulpeloos al sinds 08.00 uur. Uitgegeleden of anders, maar gelukkig attente buren. We konden een deur of een raam slopen, maar gelukkig was “dakhaas” Dennis er, om op mijn aanraden, het zolderraam open te maken. Dame opgeraapt en op de bank gelegd, waarna ze nog nagekeken werd door ambupersoneel.

2010-04-15 Dakhaas in action

Dan was er nog zo’n botsinkje, waarvan je denk: totaal weer overbodig. Lekker gaan inhalen, terwijl de voor je rijdende trekker linksaf slaat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s