Ander restaurant: Heeren van Beijerland

Heeren van BeijerlandNu we toch in het eetgebeuren zitten, de McD is nog niet aanwezig in de Hoeksche Waard en dat zal voorlopig niet het geval zijn, Een McDonald’s restaurant is gelegen in een gemeente met tenminste 35.000 inwoners. Het restaurant ligt aan een Provinciale weg, Rijksweg of op een andere zichtlocatie. Oud-Beijerland telt nu 23.500 inwoner. Maar iets van een andere klasse is er gelukkig wel te vinden: de Heeren van Beijerland.

Ook Rob van de Smaakpolitie bracht een bezoek aan dit restaurant. Voor de herinrichting van de winkelstraat was hier de klaagmuur te vinden, een plek om elkaar te ontmoeten. Oud Oud-Beijerlanders zullen dat vast nog wel weten. Nog veel langer geleden reed hier “het Moordenaartje” over de dijk.

Heeren van Beijerland is gevestigd midden in het historische centrum van Oud-Beijerland. Met een fraai uitzicht op het oude raadhuis vormt de “Heeren” het middelpunt van het gezellige winkel centrum. Je kunt dan ook daar terecht voor, tijdens of na het winkelen voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner.

Nette website met veel info!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s