Persberichten Hoeksche Waard


 

Persbericht

MAN VERNIELT BUSRUIT
OUD-BEIJERLAND – Een 24-jarige man uit Oud-Beijerland wordt verdacht van vernieling van de ruit van een autobus. De politie kreeg op zaterdagochtend 13 februari melding van de vernieling aan de Beneden-Oostdijk. De chauffeur van de bus gaf aan dat de ruit vernield was met een steen. Tevens kon hij aangeven wie de verdachte was. Agenten hielden de man aan in zijn woning. Hij bekende dat hij de ruit had vernield, nadat hij wakker was geworden door overlast van de inzittenden van de bus. Na verhoor is de verdachte heen gezonden met een boete. Tevens zal hij de schade moeten vergoeden.

VERDACHTEN DIEFSTAL AANGEHOUDEN
OUD-BEIJERLAND – Op zaterdagochtend 13 februari heeft de politie twee mannen aangehouden die op heterdaad betrapt werden op diefstal. Het gaat om een 20-jarige man uit Numansdorp en een 24-jarige man met onbekende woon-  of verblijfplaats. Getuigen zagen de twee die ochtend spullen inladen in een bestelbusje op een bouwterrein aan de Willem van Vlietstraat. Agenten namen poolshoogte en zagen de twee mannen, die de hekken die om het terrein stonden, binnen waren gegaan. De twee sjouwden met gereedschap. Toen een van de agenten de verdachten aansprak, zetten zij het op een lopen. Ze renden echter in de richting van een tweede agent, die zich aan de andere kant van het terrein had opgesteld. De twee werden aangehouden en hun voertuig is in beslag genomen. Na verhoor zijn zij heengezonden met een dagvaarding.

RIJBEWIJS INGEVORDERD NA RIJDEN ONDER INVLOED
MIJNSHEERENLAND – In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 februari hielden agenten een 46-jarige man uit Tilburg staande. Dit gebeurde op de N217 ter hoogte van Mijnsheerenland. Bij controle bleek dat de man te veel gedronken had: hij blies 575 ug/l. daarop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Nadat de man weer in vrijheid was gesteld, werd hij buiten het politiebureau onwel. Daarop is hij naar binnen gebracht en is een ambulance gebeld. De man is met pijn op de borst ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.