Persberichten

Persbericht

VERDACHTE SNEL AANGEHOUDEN
HEINENOORD – Een 44-jarige man uit Westmaas is snel aangehouden na een inbraak. Hij pakte op zaterdagmiddag 11 april 2009 enkele portemonnees uit een geparkeerde auto. Deze auto stond aan het Buitenpolderpad in Heinenoord. Getuigen zagen het en gingen onder andere in een auto achter de verdachte aan. Deze fietste weg maar bedacht zich en rende toen verder. Politiemensen zochten in de buurt van de man en vonden hem toen hij in de Heinenoordtunnel liep.

KLUIS
OUD-BEIJERLAND – Inbrekers hebben bij een bedrijf aan de Simon Stevinstraat in Oud-Beijerland een kluis gestolen. De melding van de inbraak kwam op zondag 12 april 2009 rond 02.30 uur. De verdachten kwamen binnen via het dak en stalen een kluis. Een getuige meldde later dat er op het terrein van een ander bedrijf een kluis lag. De kluis was opengebroken. Het is nog onduidelijk wat hier inzat. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak.

BEDREIGING
STRIJEN – De politie heeft op zaterdagavond 11 april 2009 een 46-jarige man uit Strijen aangehouden. De aanhouding was voor bedreiging en vernieling. De politie begon op zaterdagmorgen een onderzoek na een melding dat er iemand stond te roepen en schoppen tegen een deur van een woning aan de Bernhardstraat in Strijen. Daar bleek ook dat er kogelgaten in de achterdeur zaten maar de verdachte was al weg. Er was op dat moment niemand thuis in de woning. De 39-jarige bewoonster kwam later. Het onderzoek leverde de aanhouding in de avond op. De vermoedelijke oorzaak ligt in de relationele sfeer.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.