Staatscircus Moskou-Holiday in Binnenmaas

MIJNSHEERENLAND – Het Staatscircus Moskou-Holiday komt naar het Recreatieoord Binnenmaas. Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart wordt er een geheel nieuw internationaal en, volgens traditie, klassiek circusprogramma geboden. Een programma waarin onder meer een groep tijgers waaronder een witte en een zeer zeldzame, goudkleurige tabby tijger zal optreden. Daarnaast is aan dit traditionele circusprogramma een aantal hedendaagse elementen toegevoegd. Zo is er als extra attractie een adembenemende act met motorrijders. Hieronder een video-impressie.

Staatscircus van Moskou-holiday Hilverum 22-12-2007

De voorstellingen zijn: 13 maart 16.15 en 19.00 uur, 14 maart 16.00 en 19.00 uur en 15 maart 13.00 en 16.15 uur. Kassa open vanaf 11.00 uur, tel. kassa 06-15501390. Voorverkoop: Maasdam, B. Kooi en zn., Dorpsstraat 37; ‘s-Gravendeel, Bruna, Kerkstraat 41; Puttershoek, Drogisterij Minerva, P. Repelaerstraat 57; Klaaswaal, Plus, Kerkstraat 3 of online via http://www.moskoucircus.nl waar ook alle info staat.Staatscircus Moskou - Holiday

Het circus en Het Kompas bieden de lezer een aantrekkelijke korting voor kinderen tot 12 jaar. Die hebben, mits vergezeld door één betalende volwassene, (1 kind per volwassene) gratis toegang op vertoon van deze bon. Alleen geldig voor de rangen Loge, Parket, 1e Rang. Niet geldig in combinatie met reeds gekochte kaarten en/of als al reductie is verleend.

De voorstellingen van het Staatscircus van Moskou – Holiday worden gegeven in een kleurrijke tent die plaats biedt aan circa 900 bezoekers. De loges en zittribunes zijn voorzien van comfortabele kuipstoelen. De voor- en circustent zijn heerlijk verwarmd.

Piste

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s