Radio Hoeksche Waard

Banner Radio Hoeksche WaardRadio Hoeksche Waard is een publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland, Binnenmaas en Strijen. Dagelijks maken verschillende vrijwilligers radioprogramma’s, toegespitst op de inwoners van de Hoeksche Waard.

De uitzendingen van Radio Hoeksche Waard zijn te ontvangen op de volgende manieren: Via de kabel in de Hoeksche Waard op FM 105.9. In de ether in de regio ten westen van de A29 (globaal het gebied van Zuid-Beijerland t/m Nieuw-Beijerland) op FM 105.5. In de westpunt van het eiland (Piershil en Goudswaard) op FM 106.2. En in de rest van de Hoeksche Waard en ver daarbuiten op FM 96.0 en via Internet.

Het studiogebouw is te vinden aan het Schouteneinde 20-22 in Puttershoek.Studiogebouw Radio Hoeksche Waard

Omdat ik eigenlijk alleen in de auto naar de radio luister (ben ik het echt zat, gaat de MP3 op “Play”) en daarbij regelmatig wissel van zender, komt Radio HW ook regelmatig voorbij. Grappig om dan alleen dingen te horen van of vanuit de Hoeksche Waard.

Ik vind de presentatie vaak verreweg van professioneel (het zijn wel vrijwilligers, dus goed gedaan), maar op andere momenten wordt er nonstop-muziek gedraaid en da’s ook weer lekker. Smaken verschillen gelukkig, dus kom bij mij niet aan met een uurtje “Shantykoren” muziek of Clown Jopie en tante Angelique.

Voor wie dit alles overal en altijd wil beluisteren, heeft Radio Hoeksche Waard ook een aantal streams.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s