Ponymarkt in Puttershoek

Komende zaterdag 8 november 2008 is het weer zover. Ponymarkt in Puttershoek. Het is een traditie geworden. Al vanaf 6 uur ’s ochtends worden de ruim 200 paarden en pony’s aangevoerd door de handelaren. De kids mogen naast alleen kijken en aaien, ook op een pony rijden.

De verkoop van de paarden en pony’s gebeurt op een traditionele wijze. Dat maakt de ponymarkt iedere keer weer een ouderwets gezellige dag. Wees op tijd, want rond lunchtijd zijn de meeste paarden verkocht en neemt het aanbod af.

Puttershoek telt ongeveer 6.500 inwoners en heeft een echt dorps karakter. Het centrum van Puttershoek is geheel gerenoveerd. In 2006 is het centrum heropend en telt sindsdien meer dan 30 winkels in alle branches. Er zijn ruime gratis parkeermogelijkheden. Het is een actief, gezellig, gemoedelijk en klantvriendelijk centrum met diverse feesten en evenementen.

06112008 Kermis

Kermis

De donderdag voorafgaand aan de braderie en ponymarkt start de gezellige kermis die gesitueerd is aan de rand van het centrum. Talloze vermakelijke attracties staan ruim opgesteld te wachten. Van botsauto’s voor de wat oudere jeugd tot touwtje trekken voor de kleine kids.

Braderie

In mei en november bent u van harte welkom op de braderie in het centrum van Puttershoek. Tussen de 100 en 150 markthandelaren bieden hun waar aan, waardoor het aanbod ontzettend veelzijdig is.  Zowel lokale ondernemers, verenigingen en stichtingen presenteren zich als landelijk werkende markthandelaren.

Ook ontbreken de versnaperingen niet, een brede sortering van snacks voor lunch of als snack tussendoor, van verse paling tot vers gemaakt schepijs, van beenham tot suikerspin.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s