Persberichten: drukke nacht

MOBIELE TOILETS IN BRAND GESTOKEN
OUD-BEIJERLAND – Op zaterdagochtend 27 september 2008 omstreeks 01.25 uur brak brand uit in een mobiel toilet aan de Randweg. De brand sloeg over naar een bouwkeet. De brandweer bluste de brand. Tijdens het blussen kwam omstreeks 01.40 uur een tweede melding van een brand in een mobiel toilet aan de Frans Halsstraat. De politie stelt een onderzoek in naar de brandstichtingen en is op zoek naar de dader(s).

ONRUSTIG
OUD-BEIJERLAND –  Op zaterdagochtend 27 september 2008 omstreeks 02.00 uur was het enige tijd onrustig op de West Voorstraat. Een groep jeugd daagde een 18-jarige jongen uit Rotterdam uit. De jongen die dronken was, was knap agressief. Op een gegeven moment schopte hij een jongen die op een bankje zat tegen zijn hoofd. Hierop werd hij door politieagenten aangehouden. Hij beledigde vervolgens de agenten. De groep keerde zich vervolgens tegen de politie om de aanhouding te voorkomen. Hierbij werd een 19-jarige vrouw uit Oud-Beijerland aangehouden omdat ze weigerde op bevel weg te gaan. Politieagenten dreven de groep vervolgens uiteen. De  verdachten zijn na verhoor heengezonden. De politiek maakt proces-verbaal op.

AANRIJDING LETSEL EN ALCOHOL
MAASDAM – Op zaterdagochtend 27 september 2008 omstreeks 04.15 uur vond op de Provincialeweg N 217 een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Een 48-jarige man uit Oud-Beijerland reed met zijn personenauto over de Provincialeweg N 217 komende uit de richting ‘s-Gravendeel. Uit tegenovergestelde richting kwam een personenauto, bestuurd door een 50-jarige man uit ‘s-Gravendeel. Deze kwam deels op de rijbaan voor het tegemoetkomend verkeer en een botsing volgde. De 48-jarige man had last van zijn ribben en zijn borstbeen. Hij werd onderzocht door personeel van de ambulancedienst. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis en werd door de ambulance thuis gebracht. De 50-jarige man werd aangehouden omdat uit een blaastest bleek dat hij alcohol had gedronken. In het bureau blies hij 1,1 promille (485 ug/l). Hij is na verhoor met een rijverbod heengezonden. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden afgesleept.  Personeel van de Regionale Verkeersondersteuning heeft een sporenonderzoek verricht.  De politie maakt proces-verbaal op.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.