Receptie en bruiloftsfeest

Ondanks dat het gisteren druk was op het werk, stond er nog een avondvullend gebeuren op het programma. Twee leden van onze ploeg traden op dezelfde dag in het huwelijk. Dit toeval kon gebeuren, omdat één van de twee bij het maken van de plannen nog in Rotterdam Rijnmond werkte.

Zo toog de rest van de ploeg eerst naar de receptie van Michel en Cora in restaurant Binnenmaas.

Mooie locatie! Om die afspraak te halen, moesten we ons gedrieen wel even haasten en van eten kwam daarom niet zoveel. Het echtpaar zag er natuurlijk prachtig uit. Op tijd vertrokken we naar onze volgende afspraak, die wel een eindje verderop lag. Uurtje rijden naar Heeswijk Dinther in Noord-Brabant. Zo mogelijk een nog fraaiere locatie.

Zo arriveerden we op de bruiloft van Corrie en Arthur, die alles georganiseerd hadden in dit sprookjesachtige kasteel. In  één van de keldergewelven werd het bruiloftsfeest gehouden. Het paar had tevoren heel veel te regelen gehad, maar de dag was dan ook vlekkeloos verlopen. Ik vond het complex zo indrukwekkend dat ik vast nog weleens een kijkje ga nemen in het Kasteel Heeswijk! Hier in elk geval vast wat info.

Na dit geslaagde feest uiteraard nog een uurtje terug reizen, het werd weer een latertje.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s